Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ


Σήμερα εγκρίθηκε η ρύθμιση του τελικού νομοσχέδιου που αφορά στην προστασία των καμένων εκτάσεων από αρπακτικά αδηφάγα πουλιά ή πιο απλά από τους καταπατητές εκτάσεων.
Η αρχική διάταξη προέβλεπε ρητά την κατάργηση της παραγράφου 15(άρθρο 21) που καθιστούσε παράνομα όλα τα αυθαίρετα, ανεξαρτήτου παλαιότητας αυτών. Βέβαια η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία της κριτικής αντίληψης των αμνών της και τη συστηματική απόκρυψη της αλήθειας από τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης , ξέχασε τις υποσχέσεις της για πράσινη πολιτική και με μαγικό τρόπο, που θα ζήλευε και ο Uri Geller, νομιμοποιεί (με κάποιο μικρό πρόστιμο ίσως) περίπου 200.000 αυθαίρετα πλην των αυθαιρέτων της ανατολικής αττικής τα οποία ανέρχονται περίπου σε 30.000.
Θα περιμένατε , βέβαια , να αρχίσω να κατακεραυνώνω την κυβέρνηση ή όλους αυτούς που την εξέλεξαν. Όμως, όχι . Θα αναλογιστώ απλά το δυσοίωνο μέλλον.
Πρώτα απ’ όλα το μέλλον αυτών των διακοσίων χιλιάδων σπιτιών. Οι κάτοικοί τους ,προφανώς, θα χαίρονται με την απόφαση αυτή, άλλωστε θα ήταν κρίμα για όσους διαμένουν μόνιμα εκεί να μείνουν άστεγοι. Προφανώς ο ενθουσιασμός τους θα είναι τόσο μεγάλος που θα κρατήσει μέχρι τις επόμενες εκλογές , όπου και θα υπερψηφίσουν την αγαπημένη τους πασοκάρα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ξαναπιστέψουν στον αη βασίλη , μιας και πλησιάζουν τα χριστούγεννα. Τι κι αν το όμορφο τοπίο που επέλεξαν να χτίσουν το αυθαιρετάκι τους θα αρχίσει να μετατρέπεται σε τσιμεντούπολη; Τι κι αν τα παιδιά τους σε λίγο δεν θα βρίσκουν χώρο για τα αθώα παιχνίδια τους; Σιγά τώρα! Αυτοί έχουν τη δημοκρατία που τους προστατεύει. Ποτέ η δημοκρατία δεν θα επέτρεπε να καταστραφεί το όμορφο περιβάλλον στο οποίο ζουν!;!
Ακολούθως θα μαντέψω το μέλλον της κυβέρνησης , ή καλύτερα τα βήματά της. Πρώτο βήμα , η εφαρμογή της διπλής σκέψης του Όργουελ . Η δεύτερη παράγραφος του κειμένου θα διαγραφεί από τη μνήμη μας , καθώς η κυβέρνηση ποτέ δεν υποσχέθηκε κάτι τέτοιο . Μάλιστα η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων είναι για το καλό μας , αφού η καλή κυβερνησούλα μας μόνο αυτό θέλει . Δεύτερο βήμα , η δημιουργία νέου θέματος με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης(η λέξη «κοινή» δεν είναι τυχαία). Τρίτο βήμα, η συνέχιση της ψηφοθηρίας με σκοπό την επανεκλογή της στις επόμενες εκλογές.
Τελικά θα καταλήξω στο μέλλον το δικό μας και του περιβάλλοντος. Χάλια μαύρα. Τα δέντρα λιγοστεύουν , το ίδιο και το οξυγόνο , τα ζώα πεθαίνουν , οι ρύποι αυξάνονται , εμφανίζονται νέες ασθένειες , δημιουργείτε οικονομική κρίση ,ο λαός αποχαυνώνεται εντελώς καθώς χάνει και τη λίγη σκέψη που του έχει απομείνει και άλλα πολλά που επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό δυσοίωνο που χρησιμοποίησα για το μέλλον.
Τα συμπεράσματα και οι λύσεις του προβλήματος δικά σας.
Εγώ το μόνο που έχω να πω :
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου