Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Έλληνες όλου του κόσμου ντραπείτε....


Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση του παυλόπουλου για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται τα παιδιά των μεταναστών για να αποκτήσουν την ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος.Η Πολιτεία δεν παραχωρεί τα σχετικά δικαιώματα όπως θα περίμενε κανεις αλλά τα πουλάει στην τιμή των 900 ευρώ που είναι το κόστος του σχετικού παραβόλου.
Δεν έχει καν το θάρρος να το πει.
Έτσι ενώ γράφει τα σχετικά εγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης όταν φτάνει στο σημείο αναφοράς για το παράβολο γράφει:
Παράβολο σύμφωνα με τα οριζόμενα της παραγράφου 2 του άρθρου 92 του Ν. 3386/ 05. Χωρίς φυσικά να αναφέρει το κόστος του ,έ τσι φτάνει η ώρα για να καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά ο συμπαθής μετανάστης για να έχουν το δικαίωμα παραμονής τα παιδιά του και διαπιστώνει από τις πρώτες επαφές του με το άδικο κράτος την διάθεση του να εκμεταλλευτεί τον πολίτη.Φυσικά θεωρώ παράλογο να γίνεται όλη αυτή η διαδικασία αφού από την στιγμή που οι γονείς έχουν το δικαίωμα παραμονής θα πρέπει τα παιδιά τα αποκτούν αυτόματα το δικαίωμα παραμονής.
Εμπρός φίλε μετανάστη δούλεψε και βρες τα χρήματα για να παραμείνουν τα παιδια μαζι σου και μείνε ήσυχος μετά από αυτό το κράτος θα βρει άλλο τρόπο να σε καταληστεύει....

Δείτε τα δικαιολογητικά (για όποιον πληρεί τις προϋποθέσεις και μπορεί να βρει 900 ευρώ)
http://diavatirio.net/diavat/e107_plugins/content/content.php?content.513

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου